Acasă Telefon

Despre Noi: Pionierii francizei Educației 3D în România

La Educație 3D, suntem mai mult decât o echipă – suntem o familie dedicată inovării și transformării procesului de învățare pentru copiii din România. Am adus acest concept revoluționar tocmai din Polonia, unde a avut parte de o dezvoltare solidă și de succes. Ne-am dorit cu adevărat să aducem această experiență educațională unică și captivantă în țara noastră, pentru a oferi copiilor oportunitatea de a explora și de a învăța într-un mod interactiv și practic.

Pregătiți pentru Provocări

Suntem pregătiți să aducem această revoluție educațională în școlile și comunitățile din România. Fie că este vorba despre ateliere de design și imprimare 3D, utilizarea pixurilor 3D sau explorarea lumilor fascinante prin realitatea virtuală, avem resursele și expertiza necesară pentru a oferi o experiență de învățare de neuitat.

Oportunități pentru Copii și Școli

Educație 3D nu este doar pentru copii, ci și pentru școli. Credem că prin colaborarea cu instituțiile de învățământ, putem crea un mediu educațional mai dinamic și mai adaptat nevoilor generației actuale. Suntem deschiși să lucrăm cu școli din toată țara pentru a integra tehnologiile noastre inovative în curriculum și pentru a oferi cursuri și ateliere care să stimuleze curiozitatea și învățarea activă.

Alăturați-vă Revoluției Educaționale

Invităm toți părinții, profesorii și educatorii să se alăture revoluției Educație 3D. Împreună, putem transforma educația și putem oferi copiilor noștri un viitor plin de posibilități. Suntem aici pentru a sprijini și pentru a aduce această experiență educațională inovativă în fiecare colț al României.