Acasă Telefon

Soluția noastră pentru școli și profesori

Te interesează cursurile?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru a discuta detaliile.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Educație 3D

Cursuri inovatoare în domenii de tehnologii noi:

design 3D

imprimare 3D

scanare 3D

robotică X-KIT

VR

Organizăm cursuri destinate elevilor din școlile primare și grădinițe, și oferim, de asemenea, training-uri pentru profesori. În calitate de experți în domeniul educației tehnologice, ne bazăm pe cele mai recente tehnologii, precum imprimarea 3D, designul 3D, scanarea 3D, realitatea virtuală (VR), X-KIT pentru robotică și programare X-KIT.

Observăm cu atenție creșterea necesității de a pregăti viitoarele generații de ingineri și specialiști tehnologici. De aceea, ne propunem să colaborăm cu profesorii interesați să facă parte din programul nostru de predare, pentru a aduce aceste tehnologii captivante și educația STEM în școlile lor.

Misiunea noastră

La Educație 3D, stimulăm dezvoltarea competențelor viitorului încă din copilărie. Organizăm cursuri de tehnologie educațională pentru elevii din școlile primare. În cadrul orelor noastre, copiii au oportunitatea să învețe despre tehnologii moderne, cum ar fi imprimarea 3D, scanarea 3D, realitatea virtuală sau roboții creați pentru programare. În perspectivă, aceste tehnologii nu doar că pot face parte din viața lor de zi cu zi, ci ar putea deveni și baza pentru viitoarele lor cariere.

De ce merită să lucrezi împreună cu noi?

Activități diverse

Ofertă Diversificată de Activități:

 1. Cursuri Ciclice:
  • Design 3D
  • Imprimare 3D
  • Scanare 3D
 2. Cursuri Ciclice Speciale:
  • Robotică și Programare cu X-KIT
 3. Ateliere Unice pentru Grupuri Școlare și Grădinițe:
  • Dezvoltarea Competențelor Digitale, inclusiv Imprimare 3D, Scanare 3D, Pixuri 3D, Robotică X-KIT și Realitate Virtuală cu Ochelari VR.
 4. Instruire pentru Profesori:
  • Învățăm profesorii să utilizeze echipamentele achiziționate de școli pentru laboratoarele viitorului.
 5. Aniversare cu Noi Tehnologii:
 6. Tabere de Vară, Evenimente în aer liber, și Activități pentru Familie:
  • Ideal pentru taberele de vară, picnicuri în familie, și evenimente corporative.

Oferta noastră variată de activități are ca scop promovarea educației tehnologice și dezvoltarea abilităților digitale într-un mod captivant și distractiv.

Program pentru până la 3 ani de predare

Cu o experiență vastă în spate, am dezvoltat planuri de lecție exclusive și unice, indisponibile în altă parte. Aceste scenarii educaționale acoperă o gamă variată de subiecte, structurate pe diferite niveluri de dificultate, permitându-vă să predați cu succes în grupuri cu diferite nivele de experiență.

Fiecare lecție conține un set complet de resurse, inclusiv:

 1. Videoclipuri Pas cu Pas: Instrucțiuni detaliate pentru realizarea proiectului respectiv.
 2. Instrucțiuni pentru Copii: Ghid clar și simplu pentru copii pentru a urma și înțelege procesul.
 3. Curiozități din Lumea Imprimării 3D: Informații interesante și captivante legate de tema lecției, pentru a stimula curiozitatea.
 4. Fișiere Pregătite pentru Imprimare 3D: Fișiere gata de utilizare pentru imprimarea proiectului pe o imprimantă 3D.

Aceste resurse complete vă ajută să oferiți lecții captivante și educative în domeniul imprimării 3D, adaptate la nevoile diferitelor niveluri de învățare.

Lucrul cu cele mai bune echipamente

Suntem aici pentru a vă oferi un sprijin constant și suntem mereu disponibili pentru a vă ghida și pentru a vă oferi cele mai avansate și adecvate soluții tehnologice de pe piață. Cu o experiență vastă de peste un deceniu în industrie, suntem mereu actualizați cu cele mai recente inovații tehnologice.

Formare în Imprimarea 3D pentru Profesori din Diverse Domenii

Imprimanta 3D școlară este gândită să fie mobilă și versatilă, putând fi transportată cu ușurință de la un studio la altul, adaptându-se la diferitele tipuri de cursuri. Cu toate acestea, pentru a exploata pe deplin potențialul său, personalul școlii trebuie să cunoască întregul său spectru de posibilități.

Și există multe de descoperit!

În cadrul ofertei noastre, am dezvoltat un program exhaustiv de formare în imprimarea 3D destinat profesorilor, inclusiv cei fără experiență anterioară în acest domeniu. Pe parcursul acestor cursuri, cadrele didactice vor învăța funcționarea unei imprimante 3D și a unui scanner 3D, printr-o abordare treptată și accesibilă. Vom prezenta o serie de soluții captivante și vom răspunde comprehensiv la orice întrebări.

După finalizarea programului de formare, oferim un set de 35 de planuri de lecții interdisciplinare, care acoperă domenii precum geografia, matematica, științele naturii sau chimia. Toate aceste propuneri sunt conforme cu curriculumul școlar de bază și pot fi implementate imediat în procesul de predare.

Colaborați cu cei mai buni!

Materiale educaționale pregătite pentru a fi folosite în lecții

Formare cuprinzătoare pentru profesori, suport tehnic după formare

Și multe altele