Acasă Telefon

Ideile devin realitate alaturi de educatie3D.ro

Design și Imprimare 3D

Atelierele noastre de imprimare 3D și design 3D pentru copii sunt o modalitate distractivă și interactivă de a învăța despre o tehnologie inovatoare, de a-și dezvolta creativitatea, de a-și îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor și de a învăța despre o tehnologie care este din ce în ce mai importantă în lumea actuală.

Descrierea detaliată a claselor:

1. Prezentarea imprimantei 3D: Vom oferi o explicație simplă și accesibilă despre modul în care funcționează imprimanta 3D și vom avea o demonstrație în direct a primei imprimări 3D.

Pixuri 3D

Atelierele cu pixuri 3D sunt centrate pe activitatea independentă și încurajează creativitatea spațială. Vă oferim o imagine detaliată a modului în care se desfășoară:

  1. Introducere în pixurile 3D: Vom explica principiul de funcționare și modul în care aceste pixuri speciale operează.
  2. Fiecare elev primește un stilou 3D: Fiecare participant va primi propriul său stilou 3D pentru a începe aventura creativă.
  3. Proiect simplu de început: Vom demara cu un proiect simplu, astfel încât să înțelegeți tehnica de bază a lucrului cu un stilou 3D.
  4. Distribuirea foi de lucru: Vom oferi foi de lucru special concepute pentru a vă ajuta în creațiile voastre cu pixurile 3D.
  5. Prezentarea lucrărilor: Fiecare participant va avea șansa de a prezenta efectul muncii sale. La finalul atelierului, copiii își vor lua acasă propriile lor modele.
  6. Personalizare tematică: Putem ajusta tema proiectului pentru a se potrivi cu evenimente speciale, cum ar fi Ziua Mamei, Valentine’s Day sau Crăciunul. Dacă aveți propria voastră temă în minte, suntem deschiși să o implementăm împreună cu copiii!

Aceste ateliere cu pixuri 3D sunt o modalitate excelentă de a dezvolta imaginația și creativitatea spațială a elevilor și de a-i implica în proiecte distractive și captivante.

Scanare 3D

În timpul cursului de scanare 3D, vom învăța cum să transformăm obiectele reale în modele digitale detaliate. Prin utilizarea tehnologiei de scanare 3D, vom captura cu precizie detaliile, forma și textura obiectelor, creând astfel o reprezentare virtuală exactă a acestora. Vom explora apoi modul de manipulare și editare a acestor modele digitale cu ajutorul programului Meshmixer. Astfel, veți învăța să creați și să modificați modele 3D, deschizând uși către o lume de posibilități creative nelimitate.

Ochelari VR

Tehnologia VR deschide uși către experiențe uimitoare, permind elevilor să călătorească în locuri din întreaga lume, totul fără a părăsi școala. Prin intermediul ochelarilor VR speciali și siguri,

X-KIT ROBOTICĂ

X-Kit: Creează, Imprimă 3D, Codează și Joacă-te cu Roboții Tăi!

X-Kit este un kit nelimitat pentru crearea de roboți, împachetat cu o aplicație intuitivă și un hub inteligent. Cu X-Kit, copiii pot să-și proiecteze propriii roboți, să-i imprime 3D, să-i codeze și să se distreze în timp ce se joacă cu acești roboți.

X-Kit este partenerul perfect pentru imprimantele 3D, reducând orice obstacol pentru copiii de toate vârstele care doresc să descopere minunile imprimării 3D. Cu ajutorul aplicației sale și a hubului de codare, anchlever, X-Kit face ușoară crearea de piese modulare în design 3D, care pot fi apoi tipărite pe orice imprimantă 3D. Aplicația oferă parametri prestabiliți care asigură că imprimările se potriveșc perfect cu hubul, dar oferă în același timp libertate creativă absolută pentru a proiecta orice vă doriți. Cu X-Kit, puteți da viață propriilor voștri roboți într-un mod distractiv și educativ!

Zile de naștere și evenimente speciale

Animații Ocazionale în 3D – O Sursă de Uimire pentru Ocazii Speciale!

De la zile de naștere și comuniuni, la botezuri, nunți, picnicuri și evenimente de firmă, tehnologia de imprimare 3D poate aduce o notă de originalitate și distracție la orice ocazie specială.

Vorbeste cu un consultant

Esti curios sa afli toata gama de servicii si produse?