Acasă Telefon

Dorești să înființezi o companie de succes?

Te interesează o franciza?

Lasă-ne datele tale și te vom contacta pentru a discuta detaliile.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pregătim copiii pentru profesii viitoare.

Educație 3D

Cursuri inovatoare în domenii și tehnologii noi:

Design 3D

Imprimare 3D

scanare 3D

robotică X-KIT

VR

Organizăm cursuri pentru elevi din școlile primare, grădinițe și, de asemenea, oferim training-uri pentru profesori. Lecțiile noastre se bazează pe utilizarea celor mai recente tehnologii, cum ar fi: imprimarea 3D, designul 3D, scanarea 3D, realitatea virtuală (VR), robotică X-KIT și programare X-KIT. Ca experți în aceste domenii industriale, observăm o nevoie tot mai mare de a educa viitoarele generații de ingineri.

Știai că…

într-o eră în care tehnologia avansează cu pași repezi, este esențial să ne gândim la felul în care pregătim generațiile viitoare pentru provocările ce vor veni? Tehnologia 3D, cu abilitatea sa de a da viață conceptelor și ideilor, are potențialul de a revoluționa modul în care copiii noștri învață și se dezvoltă.

Pentru copii, experiența tridimensională nu este doar o formă de divertisment, ci o cale spre o înțelegere mai profundă a lumii înconjurătoare. Prin tehnologia 3D, ei pot explora concepte abstracte într-un mod concret și vizual, făcând matematica, științele și chiar creativitatea mai accesibile și mai atractive. Această abordare stimulează imaginația lor, dezvoltă gândirea critică și îi pregătește pentru cerințele viitorului.

Însă impactul tehnologiei 3D nu se oprește aici. Implementarea cursurilor de tehnologie 3D în școli și grădinițe adaugă un nivel nou de profunzime în educație. Copiii nu doar învață despre tehnologie, ci o experimentează și o aplică în activități practice. Astfel, ei își dezvoltă abilități tehnice esențiale într-un mediu în care greșelile devin oportunități de învățare.

În plus, cursurile de tehnologie 3D îi învață pe copii să lucreze în echipă, să-și exprime ideile și să găsească soluții la provocări complexe. Aceste abilități sunt cruciale pentru dezvoltarea lor ca cetățeni ai lumii viitoare, unde inovarea și colaborarea vor fi fundamentale.

În final, tehnologia 3D nu este doar o unealtă tehnică, ci o cale către explorarea creativă, dezvoltarea abilităților și pregătirea pentru un viitor în continuă schimbare. Prin implementarea cursurilor de tehnologie 3D în școli și grădinițe, le oferim copiilor noștri ocazia de a deveni inovatori și lideri într-o lume în care tehnologia definește tot mai mult direcțiile dezvoltării.

De ce merită să colaborați cu noi?

Activități diverse

Activități ciclice: design 3D, imprimare 3D, scanare 3D;

Activități ciclice: robotică și programare X-KIT;

Ateliere ocazionale pentru întregi grupuri școlare și grădinițe – dezvoltarea competențelor digitale (imprimare 3D / scanare 3D / pixuri 3D / robotică X-KIT / ochelari VR);

Training-uri pentru profesori – învățarea modului de operare și utilizare a echipamentelor 3D și posibilitatea implementării lor în școli;

Aniversări cu noile tehnologii Tabere de vară, tabere de vacanță, picnicuri familiale, evenimente corporate și multe altele.

Pachet de lecții de până la 3 ani pentru desfășurarea activităților

Datorită experienței noastre extinse, am creat propriile planuri pentru activități desfășurate. Toate scenariile sunt unice – nu le veți găsi în altă parte. Subiectele au fost împărțite în diferite niveluri de dificultate, permițându-vă să conduceți activități în grupuri cu diferite grade de avansare. Fiecare lecție include un film „pas cu pas” despre cum să realizați proiectul, instrucțiuni pentru copii, curiozități legate de lumea imprimării 3D legate de subiectul lecției, fișier pregătit pentru imprimare 3D, etc.

Lucrați la cel mai bun echipament.

Cu plăcere vă vom oferi sfaturi și vă vom prezenta cele mai bune soluții disponibile pe piață. Suntem în colaborare directă cu Edu3dkacja din Polonia, care sunt în industrie de peste un deceniu, deci suntem la curent cu noile tehnologii! Mai mult decât atât, suntem în procesul de implementare a propriului nostru model de imprimantă 3D, la care vor avea acces toți francizații noștri.

Sesiune de formare de 4 zile

Chiar și persoanele fără experiență pot învăța să opereze cu precizie imprimantele 3D, scanerele 3D și pixurile 3D. Vom fi cei care vă învățăm să proiectați în diferite programe adaptate nivelurilor de dificultate ale diferitelor grupe de vârstă. 95% dintre francizații noștri au văzut pentru prima dată o imprimantă 3D la sesiunea de instruire.

Sesiunea de instruire este împărțită în:

– partea comercială, în cadrul căreia prezentăm în detaliu cum să începeți colaborarea cu școlile și alte instituții, vom prezenta întregul proces de publicitate și vânzare;

– partea tehnică, în cadrul căreia veți învăța întregul proces de realizare a unui obiect, de la idee până la imprimarea finală.

Suport pentru francizat la început!

Participarea la sesiunea de instruire de 4 zile, care te va pregăti în mod cuprinzător pentru a conduce afacerea.

Acces la peste 140 de planuri și scenarii de activități pentru copii – împreună cu materiale video și instrucțiuni.

Asistență la achiziționarea echipamentului și a materialelor necesare.

Platformă CRM pentru colectarea și gestionarea afacerii, precum și un pachet de materiale de marketing și suport promoțional la începuta start

și multe altele

Pe cine căutăm?

Căutăm persoane active în domeniul educației, care au contacte cu instituțiile de învățământ și părinții.

Căutăm companii sau persoane cu experiență în imprimarea și designul 3D, care doresc să-și extindă activitatea și să-și valorifice echipamentul într-un mod testat și eficient.

Companii sau persoanelor care oferă activități pentru copii (școli de limbă, matematică, robotică, programare), și doresc să-și extindă oferta educațională.